By bringing renowned designer Atelier Ugo Sap’s vision to life, we delivered on the client’s request for something different. Integrating modernism with twenty-first century technology, we added distinctive features throughout the three-story Pacific Heights Victorian, from hand-painted hardwood flooring to exquisite custom-plastered ceilings. As featured in Architectural Digest, the updated classic style is visible at every turn, especially in the custom metal and glass elevator that ascends to the glass floored balcony and new roof deck capturing panoramic views of the City and the bay. Read more in Architectural Digest.

Architect: Atelier Ugo Sap
Landscape Architect: Peter Tarne
Designer: James Marzo Design
Photographer: Matthew Millman
Location: San Francisco, California
Square Footage: 8,300