PCH renovated this 1920s estate for a growing family looking for a home that was both sophisticated and comfortable. Peacock lacquered walls and white oak flooring greet visitors in the foyer. A few of the notable design features include built in bookshelves, a petite bar and reading alcove in the family room and a custom stainless-steel hood in the kitchen. New floor to ceiling pocket doors allow for privacy when needed and open to communal areas to congregate. The existing exterior wall was replaced with a wall of windows and French doors that overlook the new deck, trellis and surrounding meadow. A cedar covered kitchen deck with an entertainment room below completes this idyllic property.

Architect: Andrew Mann Architecture
Designer: Niche Interiors
Photographer: Paul Dyer Photography
Location: Woodside, California
Square Footage: 7,500 sq. ft.